Trainingen

Ik werk inmiddels meer dan 10 jaar met Familie- en Organisatieopstellingen (Hellingen/Weber). Ik gebruik de methodiek voor mijn eigen artistieke werk en begeleid onderzoekssessies, workshops en trainingen met systemisch werk.

​

Na een aantal persoonlijke theaterprojecten ontstond in 2015 bij mij het idee voor een combinatie van theater met Systemische Opstellingen. Als eerste in Nederland combineer ik de kracht van systemisch werk met de magie en dynamiek van verhalen, spel en theater in een nieuwe methodiek Karakteropstellingen

​

​

Systemische Opstellingen

Verhaal van de Vloer

Karakteropstellingen

De methodiek

Procesbegeleiding en 

training met 

Systemische Opstellingen

Incidenteel doceer ik in het onderwijs aan docenten of aan studenten. Ik verzorg workshops in zelfpresentatie en interactiestatus. Recentelijk aan de Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Utrecht en Academie Artemis, hogeschool voor styling in Amsterdam. 

Op Theaterschool De Trap begeleid ik 4e jaars studenten met Karakteropstellingen.

​

​

​

​

​

​

​

Workshops en trainingen in het onderwijs

Hans Jeths Consultancy

Vanuit Hans Jeths Consultancy begeleid ik managers en professionals bij de ontwikkeling van hun creativiteit, identiteit en uitstraling. 

Met persoonsgerichte trainingen, coaching en procesbegeleiding ondersteun ik hen bij het vergroten van hun vermogen om anderen te inspireren.

​

www.hansjeths.nl 

​

​

​

​

​

​

​

FunFaktor

Vanuit Hans Jeths Consultancy train ik managers en professionals in FunFaktor, een nieuwe methode ontwikkeld voor sprekers die al gewend zijn om presentaties te geven voor collega’s of klanten. Met drie elementen in handen geef je jouw presentatie een boost: Avontuur, Humor en Eigenheid.

​

www.funfaktor.nl 

​

​

​

​

​

​

​

Boekingen

Workshops en trainingen worden door mij op maat ontwikkeld. Programma’s sluiten aan op de actualiteit en bij vraagstukken die spelen voor de betreffende groep of organisatie.

​

Verdere informatie en contact:

Hans Jeths

06-397 828 55

hans@hansjeths.nl

Werkwijze

​

​

TOP

Copyright© 2019 Hans Jeths Studio. All rights reserved.        

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK